ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος για ποδόσφαιρο: "Να κοιτάξουμε την επιβίωση του Παναθηναϊκού"

Γιαννακόπουλος για ποδόσφαιρο: "Να κοιτάξουμε την επιβίωση του Παναθηναϊκού"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα προς όλες τις πλευρές να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές και να κοιτάξουν το κοινό καλό του Παναθηναϊκού, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στο ποδόσφαιρο.

Το 2ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο ΟΑΚΑ, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε όμως το μεσημέρι σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο . Αφορμή στάθηκαν τα πρόσφατα γεγονότα με το συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου , το οποίο θα γίνει την Κυριακή (22/9).

" Ο σύλλογος είναι πάντα υπεράνω προσώπων και από τη στιγμή που σαν σύλλογος, συνολικά, δεν περνάμε και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας μας, εγώ αυτό που θα ήθελα να ζητήσω απ' όλους είναι τα προσωπικά προβλήματα, ή τα συνδεσμιακά ή οπαδικά ή οποιαδήποτε προβλήματα να τα βάλουμε στην άκρη", είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πρόσθεσε:

" Πρέπει να κοιτάξουμε το καλό του Παναθηναϊκού, την επιβίωση του Παναθηναϊκού, να γιγαντωθεί ξανά ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα και μετά μπορούμε να καθίσουμε και να τα βρούμε μεταξύ μας. Προέχει όμως το καλό του συλλόγου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ