Γιαννακόπουλος για Ερασιτέχνη: "Αποσύρω την κίνησή μου, μέχρι να καθαρίσει ο σύλλογος από ποντικούς"

Γιαννακόπουλος για Ερασιτέχνη: "Αποσύρω την κίνησή μου, μέχρι να καθαρίσει ο σύλλογος από ποντικούς"

Μέσω γραπτής δήλωσής του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσύρει το ενδιαφέρον για εμπλοκή στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Μπαλτάκο. Τι αναφέρει για τις τακτικές που ακολουθήθηκαν.

Η δημόσια αντιπαράθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, και προσωπικά με τον πρόεδρό του, Δημήτρη Μπαλτάκο, συνεχίζεται. Αυτή τη φορά μέσω γραπτής δήλωσης του "ισχυρού άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος τονίζει επίσημα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για εμπλοκή στα κοινά του Ερασιτέχνη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα: "Όταν ο Σύλλογος καθαρίσει από "ποντικούς", είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας".

Παράλληλα, εξαπολύει ευθεία επίθεση προς τον Δημήτρη Μπαλτάκο, τον οποίο χαρακτηρίζει "άεργο υιό", ενώ ξεκαθαρίζει πως η πορεία του δεν του επιτρέπει να μπει στον βούρκο που κινείται εκείνος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωσή του:

"Η απόφαση που πήρα να βάλω ακόμα ένα ακόμα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ώστε να βγάλω τον Ερασιτέχνη από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έγινε από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και την προσωπική αντιπαράθεση μου με τον Μπαλτάκο, αλλά με μοναδικό σκοπό οι Παναθηναϊκοί να είναι ξανά υπερήφανοι για τον Σύλλογο μας.

Με κορύφωση τη σημερινή προσπάθεια συκοφάντησης μου αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο Μπαλτάκος -και οι φίλοι του λιβελλογράφοι  ****- έχει συνειδητά επιλέξει να φτάσει στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά ώστε να με οδηγήσει να αποσύρω την κίνηση μου για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη. Αυτός ήταν εξαρχής  ο μοναδικός σκοπός του.  Δεν περίμενα όμως ότι αυτός θα τρυπήσει ακόμα και τον πάτο...

Εξυπακούεται ότι η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και τον εγωϊσμό μου στις προσωπικές μου κόντρες. Η πορεία μου ως οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, σε αντίθεση με τον άεργο υιό, δεν μου επιτρέπει να μπω στο βούρκο που  κινείται ο Μπαλτάκος. Στους υπονόμους κερδίζουν πάντα οι αρουραίοι.

Ως εκ τούτου και μέχρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να ανέχεται φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου στα κοινά του Συλλόγου, αποσύρω την κίνηση μου για τον Ερασιτέχνη. Όταν ο Σύλλογος καθαρίσει από "ποντικούς", είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας.

Ελπίζω μάλιστα μέχρι τότε να έχει γίνει και το γήπεδο στο Γουδή ώστε εγώ να μην χρειαστώ…

ΥΓ. Κομήτες πέρασαν πολλοί από τον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννακόπουλοι ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόντες.

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος"

*** Στο σημείο αυτό κατονομάζονται δύο Μέσα Ενημέρωσης. Το Sport24.gr κατά πάγια τακτική του δεν αναπαράγει τέτοιες αναφορές.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24