ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ένα από τα λάθη μου το ότι έφυγε ο Πεδουλάκης"

Γιαννακόπουλος: "Ένα από τα λάθη μου το ότι έφυγε ο Πεδουλάκης"

Στο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα με το Περιστέρι Βίκος Cola ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε ότι η λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη ήταν ένα από τα λάθη του στον Παναθηναϊκό (VIDEOS).

Στο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα με το Περιστέρι Βίκος Cola ο Παναθηναϊκός τίμησε τον Αργύρη Πεδουλάκη και λίγο μετά την εκδήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του ότι έλυσε τη συνεργασία με τον "Άρτζι" το 2016.

" Όλοι εκτιμάμε τον Αργύρη, έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μας έχει φέρει τίτλους και είναι ένας στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Ένα από τα λάθη που έκανα όταν ανέλαβα από το 2012 και μετά ήταν ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έπρεπε να έχει μείνει στον Παναθηναϊκό. Είναι με διαφορά ο καλύτερος Έλληνας προπονητής, όπου πηγαίνει παράγει έργο", σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Λίγο νωρίτερα ο 55χρονος προπονητής είχε πει στην κάμερα του Cosmote TV: " Είναι μεγάλη τιμή να σε βραβεύει ένας σύλλογος της εμβέλειας του Παναθηναϊκού. Νιώθω συγκίνηση. Το Περιστέρι με μεγάλωσε και ο Παναθηναϊκός μου προσέφερε έναν άλλον τρόπο σκέψης, μου έδωσε κάτι πιο μεγάλο".

Δείτε την βράβευση του Αργύρη Πεδουλάκη και την αγκαλιά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:



Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ