Γιαννακόπουλος: "Αγώνας χωρίς μεγάλη σημασία"

Γιαννακόπουλος: "Αγώνας χωρίς μεγάλη σημασία"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε στη μικρή σημασία που είχε το σημερινό ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, λόγω της βαθμολογικής θέσης του Ολυμπιακού.

Η μεγάλη διαφορά που έχει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της βαθμολογίας από τον Ολυμπιακό συρρίκνωσε τη σημασία του σημερινού ντέρμπι, έστω κι αν αυτό δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό πάντως στάθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

"Έγινε ωραίος αγώνας, αν και δεν είχε μεγάλη σημασία γιατί αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του Ολυμπιακού. Παίξαμε καλά, κερδίσαμε και τώρα κοιτάμε να κερδίσουμε και μέσα στο Μπάμπεργκ. Από εδώ και πέρα θα είναι ευκαιρία στο ελληνικό πρωτάθλημα ο προπονητής να δοκιμάσει σχήματα που έχει στο μυαλό του και να παίξουν νέοι αθλητές" τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενίσχυσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε: "Το πρόγραμμα είναι δύσκολο της EuroLeague, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και εάν υπάρξει κάποιος που μπορεί να κάνει τη διαφορά, θα προχωρήσουμε".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24