ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιάνκοβιτς: "Στο ΣΕΦ για τη νίκη"

Γιάνκοβιτς: "Στο ΣΕΦ για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (8/10, 21:00).

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βλάντο Γιάνκοβιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα, στην Media Day του "τριφυλλιού". Ο διεθνής παίκτης μίλησε για το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό (8/10, 21:00) και τις φιλοδοξίες που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι στόχος το Final Four: " Δεν είναι πρώτος στόχος το Final Four. Πρώτος στόχος είναι το κάθε παιχνίδι. Είτε είναι στην Ευρωλίγκα, είτε στο Κύπελλο, είτε στο πρωτάθλημα. Στόχος για μένα προσωπικά και για την ομάδα είναι σε κάθε αγώνα να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής και να δίνουμε μία μεγάλη μάχη ανεξαρτήτως του αντιπάλου".

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για επιτυχίες: " Η πίεση και το άγχος ακολουθούν είτε μία ομάδα είτε παίκτες που δεν είναι καλά προετοιμασμένοι, δεν έχουν προπονηθεί καλά και δεν έχουν ετοιμαστεί για την σεζόν. Και σαν μονάδες και σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι γι” αυτή την σεζόν".

Για το ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό: " Σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Έχουμε και έχουνε τραυματισμούς, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο, ένα ματς που έρχεται νωρίς και κρίνεσαι γ' αυτό. Είναι ένα παιχνίδι που θα τα δώσουμε όλα και θα κριθούμε γι' αυτό".

Για το ότι το ντέρμπι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών: " Είναι διαφορετικό να παίζει με άδειες εξέδρες. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε".

Για το τι θέλει να εφαρμόσει φέτος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό: " Αυτό που θέλω να εφαρμόσω σαν πράξη είναι ότι τα πολλά λόγια δεν κάνουν καλό. Πρέπει να μπεις στο γήπεδο και να δείξεις το πως έχει δουλέψει".

"Η ημέρα ανήκει στους παίκτες"

Για την ημέρα μίλησε κι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, ο οποίος ανέφερε: " Η ημέρα σήμερα ανήκει στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο όχι στους διοικητικούς παράγοντες. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι να ευχηθούμε καλή σεζόν, καλή επιτυχία στην ομάδα μας και πολλούς τίτλους. Επίσης εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος τώρα πρέπει να πάει στους πρωταγωνιστές. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ