ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φριντέτ για Παναθηναϊκό: "Θα αγωνίζομαι στην Αθήνα τη νέα σεζόν"

Phoenix Suns guard Jimmer Fredette warms up before the start of their NBA basketball game against the Utah Jazz Monday, March 25, 2019, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Phoenix Suns guard Jimmer Fredette warms up before the start of their NBA basketball game against the Utah Jazz Monday, March 25, 2019, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο Τζίμερ Φριντέτ παραδέχθηκε στο Instagram της γυναίκας του ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα αγωνιστεί στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.

Ο Τζίμερ Φριντέτ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στον λογαριασμό της στο Instagram η σύζυγός του, Γουϊτνεϊ Φριντέτ, λέγοντας σε σχετική ερώτηση που της έγινε για το μέλλον του συζύγου της ότι " θα αφήσω αυτόν να σας πει, γιατί κυριολεκτικά μόλις υπέγραψε".

Τότε λοιπόν εμφανίστηκε ο Φριντέτ και είπε: " Θα βρισκόμαστε στην Αθήνα τη νέα σεζόν"! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η επιβεβαίωση από πλευράς του Φριντέτ έμοιαζε με... τυπικό θέμα, αφού ο 30χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "πράσινους" εδώ και μερικές ημέρες, ενώ το γεγονός ότι υπήρχε καταρχήν συμφωνία είχε παραδεχθεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ακόμα κι έτσι πάντως, αυτό δεν αλλάζει ότι πλέον το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον άλλοτε ΝΒΑερ.

Δείτε το VIDEO με την παραδοχή του Φριντέτ ότι υπέγραψε στον Παναθηναϊκό:

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ