ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλικό στη Ρουμανία για τον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ταξίδι στη Ρουμανία για φιλικό με την Κλουζ θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο τέλος του μήνα, με το "τριφύλλι" να παρατάσσεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πλήρες.

Φιλικό παιχνίδι με την Κλουζ θα δώσει ο Παναθηναϊκός στις 23 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ρουμανική ομάδα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης (δεδομένου ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις των διεθνών) κόντρα στη ρουμανική ομάδα, λίγες ημέρες πριν την πρόβα τζενεράλε στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" του ΟΑΚΑ.

Στην Κλουζ αγωνίζονται ο Αλεκσάνταρ Ράσιτς (πρώην της Παρτίζαν) και ο Βλαντ Μολντοβεάνου, αμφότεροι με εμπειρία από την EuroLeague.

Οι "πράσινοι" επέστρεψαν την Τετάρτη (5/9) στην Αθήνα, όπου θα παραμείνουν για μερικές ημέρες. Ακολούθως θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για τα φιλικά με ΑΕΚ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι, δίχως όμως να διαθέτουν αρκετά από τα αστέρια τους. Θυμίζουμε ότι ο Νικ Καλάθης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Ντίνος Μήτογλου, ο Γιώργος Παπαγιάνης και ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα αγωνιστούν στα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ