ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Φεύγουν" τα εισιτήρια εν όψει Παρτίζαν

"Φεύγουν" τα εισιτήρια εν όψει Παρτίζαν
INTIME SPORTS

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν, εκεί όπου θα τιμηθούν οι εμβληματικές φιγούρες του "τριφυλλιού". Φτάνει στην Αθήνα ο Φελντέιν.

Η ώρα για το φιλικό με την Παρτίζαν φτάνει και στον Παναθηναϊκό περιμένουν από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό "παρών". Μέχρι τώρα, κι ενώ ο αγώνας θα γίνει σε λιγότερο από δέκα ημέρες (23/9), η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, δείγμα της ζήτησης που υπάρχει.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για το φιλικό με τους Σέρβους θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την εκδήλωση "Honouring our legacy", που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο event κατά τη διάρκεια του οποίου θα τιμηθούν οι αθλητές της κορυφαίας πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία, όπως προέκυψαν από τη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ομάδας) με τη συμμετοχή χιλιάδων φίλων του "τριφυλλιού", ενώ θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Για την εκδήλωση "Honouring our legacy" θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2015-2016, η διάθεση των οποίων επίσης συνεχίζεται κανονικά από τα εξής σημεία πώλησης (όπως και των εισιτηρίων του τεράστιου event):

*Το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 11.00-17.00). Την Κυριακή 20/9 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω της διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών.

*Το γραφείο Viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα για την παραλαβή των εισιτηρίων".

Έρχεται ο Φελντέιν

Εξάλλου, στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) ο Τζέιμς Φελντέιν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα φτάσει στη χώρα μας με πτήση μέσω της Κωνσταντινούπολης, στις 14:20. Έτσι, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίλαν Μίνιτς, φορώντας για πρώτη φορά τη φανέλα των "πρασίνων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ