ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φελντέιν… για πάντα

Φελντέιν… για πάντα

Διαβάστε για τα κατορθώματα του Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι το 2018 (VIDEO).

Η εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο Τζέιμς Φελντέιν δεν θα μπορούσε να μην επιβραβευθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δομινικανός γκαρντ φρόντισε να δικαιώσει από νωρίς όσους τον επέλεξαν το περασμένο καλοκαίρι ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα στην ομάδα του "τριφυλλιού" να σκέφτονται εδώ και πολύ καιρό το ενδεχόμενο να τον διατηρήσουν στο ρόστερ για τις επόμενες σεζόν.

Αυτό μάλιστα, δεν άργησε να γίνει πράξη αφού οι διοικούντες την πράσινη ΚΑΕ, πολύ πριν ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις, ήρθαν σε συμφωνία με τον Φελντέιν, ώστε ν’ ανανεώσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2018, όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "η ΠΡΑΣΙΝΗ".

Φελντέιν… για πάντα

Θυμηθείτε τη διαδρομή του μέχρι να φτάσει στο ΟΑΚΑ

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αποτελεί τον κορυφαίο σουτέρ τριών πόντων του "τριφυλλιού" τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι αριθμοί "μιλούν" άλλωστε από μόνοι τους . Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να βάλει μεγάλα σουτ. Όπως αυτό που πέτυχε κόντρα στη Μάλαγα , για να "υπογράψει" τη νίκη του Παναθηναϊκού, σε ένα παιχνίδι όπου τα πράγματα μπορούσαν πολύ εύκολα να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Παρεμπιπτόντως, το Νο12 του Παναθηναϊκού έχει 9.9 πόντους (με 41.8% στα δίποντα, 35.2% στα τρίποντα και 74.3% στις βολές), 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη ανά 29'02'' που αγωνίζεται στην Euroleague. Τι κι αν αυτή είναι η παρθενική του εμφάνιση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, εκείνος έχει προσαρμοστεί πλήρως, κάνοντας τη διαφορά για το "τριφύλλι".

Στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα για εκείνον, κάτι που αποτυπώνεται στη στατιστική, μετρώντας 12.7 πόντους (με 50.6% στα δίποντα, 47.6% στα τρίποντα και 77.8% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.6 λάθη ανά παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ