"Εβαλε φωτιά" στο Twitter o Μάικ Τζέιμς: "Δίνουν 2,1 στον Νικ, αλλά όχι 1,6 σε μένα;"

"Εβαλε φωτιά" στο Twitter o Μάικ Τζέιμς: "Δίνουν 2,1 στον Νικ, αλλά όχι 1,6 σε μένα;"

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε στον Νικ Καλάθη 2.1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε εκείνον δεν πρόσφερε 1.6 δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς σε διαλόγους με fans του στο Twitter.

Παραμένει free agent, παραμένει εκτός των πλάνων του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018/19, συνεχίζει τη δουλειά στην πατρίδα του και ξέρει πως είναι ακόμη νωρίς για να αποφασίσει που θα παίξει την ερχόμενη περίοδο. Ο Μάικ Τζέιμς αγαπά όσο λίγοι αθλητές το Twitter και το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου άνοιξε συζήτηση με αρκετούς fans που του έστειλαν τις ερωτήσεις τους.

"Ξέρεις ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώσει όσα η Αρμάνι, η Μακάμπι, η Χίμκι" του είπε κάποιος και ο Τζέιμς απάντησε πως: "αυτό είναι ψέμα".

"600.000 ευρώ είναι παραπάνω από αρκετά" του είπε κάποιος άλλος και ο Αμερικανός γέλασε, πριν πει πως: "Δεν είπα ποτέ ότι αξίζω αμέτρητα χρήματα, είπα ότι αξίζω περισσότερα από 600.000. Αν κυνηγούσα το χρήμα, θα είχα πάει στην Κίνα πριν από τέσσερα χρόνια".

"Είναι καλή πρόταση το 1.500.000;" τον ρώτησε κάποιος και ο Τζέιμς απάντησε πως: "ναι, είναι μια καλή πρόταση".

"Πότε θα αποκαλύψεις τον επόμενο προορισμό σου;" τον ρώτησαν και απάντησε: "Όταν θα έρθει η στιγμή και η πρόταση θα είναι η σωστή, φαντάζομαι. Μπορεί να πάω οπουδήποτε".

"Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σε αγαπάει. Θέλω να πιστεύω ότι με μια καλή πρόταση, η προτεραιότητά σου θα είναι ο Παναθηναϊκός" του είπαν και εξήγησε πως: "Κάποιες φορές οι οικογένειες χωρίζονται. Από τη στιγμή που φαίνεται πως με αντικατέστησαν, τότε φαντάζομαι ότι δεν θα επιστρέψω".

Τέλος, κάποιος του είπε πως "ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του προσφέρει 1.600.000", για να απαντήσει εκείνος πως: "Εχουν 2.100.000 για τον Νικ Καλάθη, αλλά όχι 1.600.000 για εμένα; Δεν βγάζει νόημα αυτό".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24