ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εβαλε φωτιά" στο Twitter o Μάικ Τζέιμς: "Δίνουν 2,1 στον Νικ, αλλά όχι 1,6 σε μένα;"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε στον Νικ Καλάθη 2.1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε εκείνον δεν πρόσφερε 1.6 δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς σε διαλόγους με fans του στο Twitter.

Παραμένει free agent, παραμένει εκτός των πλάνων του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018/19, συνεχίζει τη δουλειά στην πατρίδα του και ξέρει πως είναι ακόμη νωρίς για να αποφασίσει που θα παίξει την ερχόμενη περίοδο. Ο Μάικ Τζέιμς αγαπά όσο λίγοι αθλητές το Twitter και το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου άνοιξε συζήτηση με αρκετούς fans που του έστειλαν τις ερωτήσεις τους.

" Ξέρεις ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώσει όσα η Αρμάνι, η Μακάμπι, η Χίμκι" του είπε κάποιος και ο Τζέιμς απάντησε πως: " αυτό είναι ψέμα".

" 600.000 ευρώ είναι παραπάνω από αρκετά" του είπε κάποιος άλλος και ο Αμερικανός γέλασε, πριν πει πως: " Δεν είπα ποτέ ότι αξίζω αμέτρητα χρήματα, είπα ότι αξίζω περισσότερα από 600.000. Αν κυνηγούσα το χρήμα, θα είχα πάει στην Κίνα πριν από τέσσερα χρόνια".

" Είναι καλή πρόταση το 1.500.000;" τον ρώτησε κάποιος και ο Τζέιμς απάντησε πως: " ναι, είναι μια καλή πρόταση".

" Πότε θα αποκαλύψεις τον επόμενο προορισμό σου;" τον ρώτησαν και απάντησε: " Όταν θα έρθει η στιγμή και η πρόταση θα είναι η σωστή, φαντάζομαι. Μπορεί να πάω οπουδήποτε".

" Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σε αγαπάει. Θέλω να πιστεύω ότι με μια καλή πρόταση, η προτεραιότητά σου θα είναι ο Παναθηναϊκός" του είπαν και εξήγησε πως: " Κάποιες φορές οι οικογένειες χωρίζονται. Από τη στιγμή που φαίνεται πως με αντικατέστησαν, τότε φαντάζομαι ότι δεν θα επιστρέψω".

Τέλος, κάποιος του είπε πως " ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του προσφέρει 1.600.000", για να απαντήσει εκείνος πως: " Εχουν 2.100.000 για τον Νικ Καλάθη, αλλά όχι 1.600.000 για εμένα; Δεν βγάζει νόημα αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ