ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτσι συνέτριψε τον Κολοσσό

Έτσι συνέτριψε τον Κολοσσό
STOLISVAGGELIS

Δείτε πως ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Κολοσσό (107-66), σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισε ο Κώστας Παπαδάκης, που έκανε ντεμπούτο. Ανακοίνωση για τα τουρνικέ εξέδωσαν οι "πράσινοι" (video).

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με το +41 (107-66) επί του Κολοσσού για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "πράσινοι" πέρασαν ένα ξεκούραστο απόγευμα στο ΟΑΚΑ, με τον Κώστα Παπαδάκη να "κλέβει την παράσταση" . Ο 17χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού (σ.σ.: είναι βασικό στέλεχος των Εφήβων), γνωρίζοντας μάλιστα την αποθέωση στο τρίποντο που πέτυχε λίγο πριν το τέλος.

Δείτε πως ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Κολοσσό

Ενημέρωση για τα τουρνικέ

Εξάλλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τη λειτουργία των τουρνικέ στο ΟΑΚΑ, κατά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Αναλυτικά:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου λειτούργησαν για πρώτη φορά τα τουρνικέ στις εισόδους του ΟΑΚΑ. Δεδομένου πως κάτι ανάλογο θα ισχύει από εδώ και στο εξής σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, καλούμε τους φιλάθλους μας να προσέρχονται νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθούν ουρές και συνωστισμός.

Επίσης, τους υπενθυμίζουμε πως για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης), τον οποίο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους. Δεν πρόκειται για απαίτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά για υπουργική απόφαση, την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε.

Κατόπιν τούτου και για την αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, για την καλύτερη δική τους εξυπηρέτηση, είτε να κλείνουν ηλεκτρονικά τη θέση τους, είτε να προμηθεύονται το νωρίτερο δυνατό τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ