ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβράβευση με ρεπό στον Παναθηναϊκό

Επιβράβευση με ρεπό στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του το Σάββατο (12/12), αφού η συνέχεια περιλαμβάνει ένα απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι (με τον ΠΑΟΚ) κι ένα δύσκολο ταξίδι (στη Λιθουανία).

Η πρόκριση στο Top 16 μετά την άνετη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα έφερε την πλήρη ηρεμία στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον ΠΑΟΚ (14/12, 17:30). Οι "πράσινοι" καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του "δικεφάλου" για να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να διευρύνουν το αήττητο σερί τους εντός κι εκτός συνόρων.

Με το εισιτήριο για την επόμενη φάση της Euroleague να έχει εξασφαλιστεί, η πίεση και το έξτρα άγχος απομακρύνθηκε από το ΟΑΚΑ, με τους παίκτες του "τριφυλλιού" να απολαμβάνουν με το παραπάνω τη σημερινή (12/12) εκδήλωση που έγινε στο PAO SHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας , από ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Stoiximan , με στόχο την οικονομική βοήθεια στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Η πλειοψηφία των παικτών βρέθηκε εκεί για να υπογράψει δεκάδες αυτόγραφα και να βγει φωτογραφίες με τους μικρούς φίλους της ομάδας, με τους Τζέιμς Γκιστ και Σάσα Πάβλοβιτς να συμμετέχουν ως... γονείς στο event, αφού συνοδεύονταν από τα παιδιά τους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας (12/12) δεν περιελάμβανε πάντως κάτι ιδιαίτερο για τους "πράσινους", οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μετά το σχετικό ρεπό που δόθηκε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" θέλησε να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την εικόνα που παρουσιάζουν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αλλά παράλληλα να τους δώσει την ευκαιρία να "γεμίσουν τις μπαταρίες" τους αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και, εν συνεχεία, ένα δύσκολο ταξίδι για το Κάουνας.

Παρεμπιπτόντως, το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στα παρκέ για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο 21χρονος γκαρντ θα ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο από την ερχόμενη εβδομάδα και σταδιακά θα "ανεβάσει" ρυθμούς, με την επάνοδό του στις επάλξεις να τοποθετείται τον Ιανουάριο. Θα είναι, δηλαδή, στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς τη διάρκεια του Top 16, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα μπορέσει άμεσα να δώσει σημαντικές λύσεις. Όπως κι ο Νίκος Παππάς άλλωστε, θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής στα δεδομένα και ανάκτησης του αγωνιστικού του ρυθμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ