ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επικοινωνία Πασκουάλ - Παπαπέτρου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τους δύο άνδρες να συζητούν για τον κομβικό ρόλο που θα έχει ο διεθνής φόργουορντ στους "πράσινους" της νέας σεζόν. Δεν έχει τελειώσει το θέμα της μεταγραφής, σύντομα η συζήτηση για το οικονομικό σκέλος.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ύστερα από πέντε χρόνια, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση των "ερυθρολεύκων". Πλέον, ο διεθνής φόργουορντ είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να μπαίνει στη διεκδίκηση της απόκτησής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o προπονητής των "πρασίνων", Τσάβι Πασκουάλ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παπαπέτρου προκειμένου να συζητήσουν το ρόλο που θα έχει ο 24χρονος φόργουορντ στον Παναθηναϊκό Superfoods της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Καταλανός τεχνικός, σε μία μακρά συνομιλία, τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι κομβικός και καταλυτικός στα πλάνα του, αλλά και ένα από τα βασικά εργαλεία πάνω στα οποία θα στηριχθεί το οικοδόμημα του "τριφυλλιού" την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πασκουάλ πάντα εκτιμούσε τις ικανότητες του διεθνούς φόργουορντ, ξεκαθαρίζοντάς του, μάλιστα, πως τον προορίζει τόσο για τη θέση "3" όσο και για τη θέση "4".

ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Μπορεί το τηλεφωνικό ραντεβού να έγινε σε θετικό κλίμα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, αφού απομένουν κι οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με τη διοίκηση του "τριφυλλιού" όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος του deal.

Το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει κοινός τόπος συνεργασίας. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήθελε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακού για να κάνει την κίνησή της, αφού δεν είχε διάθεση να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το πρώτο βήμα, πάντως, έγινε μετά την επικοινωνία Πασκουάλ - Παπαπέτρου κι αυτό ήταν ένα απ' τα βασικά ζητήματα του διεθνή φόργουορντ. Δηλαδή, ο ρόλος και ο χρόνος συμμετοχής του στην ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Αυτός ήταν, άλλωστε, κι ο βασικός λόγος που στο δεύτερο ραντεβού με τον Ολυμπιακό, παρουσία των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, πήγε μόνος του κι όχι με τον ατζέντη του, αφού σκοπός του ήταν να συζητήσει κυρίως τη θέση του στη νέα ομάδα του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Μπλατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ