Αναρμόδιος για την διαιτησία δήλωσε ο Μπερτομέου

Γιαννακόπουλος

Ο Τζόρντι Μπερτομέου απάντησε με e-mail στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα παράπονα που έχει εκφράσει για την διαιτησία, τονίζοντας ότι είναι αναρμόδιος για να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα!

Η επιστολή διαμαρτυρίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός Superfoods από τους διαιτητές στους αγώνες της EuroLeague είχε ως αποδέκτη και τον Τζόρντι Μπερτομέου. Ο στόχος αυτής της κίνησης ήταν σαφής, αφού οι "πράσινοι" ήθελαν να μάθουν ποια είναι η άποψη του Εκτελεστικού Διευθυντή της EuroLeague επί του θέματος. Ο Μπερτομέου ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λόγο σε ό,τι γίνεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της EuroLeague απάντησε μέσω e-mail στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δηλώνοντας αναρμόδιος για θέματα διαιτησίας! Τόνισε μάλιστα ότι τα θέματα που τέθηκαν από την επιστολή και το DVD θα συζητηθούν στην επόμενη συνέλευση της EuroLeague, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της Διοργανώτριας Αρχής στην Βαρκελώνη. Σε αυτή την συνέλευση θα δώσουν το "παρών" οι έντεκα (11) ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο στη διοργάνωση.

Στο "τριφύλλι" δεν καλύφθηκαν από την απάντηση του Τζόρντι Μπερτομέου, κι ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ενώ ο ισχυρός άνδρας της EuroLeague έχει δείξει αρκετά μεγάλη ευαισθησία σε άλλα θέματα που αφορούν την εικόνα της διοργάνωσης έχοντας παρεμβατικό ρόλο - με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την αντίδρασή του σε διάφορα posts που έχουν γίνει στα social media - εντούτοις σε ένα θέμα τόσο κομβικό όσο αυτό της διαιτησίας φαίνεται να μην δίνει το ίδιο βάρος. Με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ POST ΣΤΟ INSTAGRAM

Νέα πειθαρχική διαδικασία της EuroLeague κατά του Γιαννακόπουλου για το Instagram

ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Στα χέρια (και) του Μπερτομέου η επιστολή και το DVD του Γιαννακόπουλου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΜΜΕ

Γιαννακόπουλος: "Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης από τους διαιτητές"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24