ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενθουσιασμένος ο Λοτζέσκι, για Final Four o Πασκουάλ

Ενθουσιασμένος ο Λοτζέσκι, για Final Four o Πασκουάλ
STOLISVAGGELIS

Τη νέα κατάσταση της καριέρας του προσπαθεί να συνηθίσει ο Ματ Λοτζέσκι, ώστε να είναι έτοιμος στα επίσημα παιχνίδια. Το "ευχαριστώ" του Τσάβι Πασκουάλ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι δηλώσεις των νεοαποκτηθέντων παικτών.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε και επίσημα τη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν αφού σταδιακά οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θ' ανεβάζουν ρυθμούς. Στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των ''πράσινων'' χωρίς τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες ενώ έγιναν και οι πρώτες δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε το σύνθημα, προκειμένου η ομάδα του "τριφυλλιού" να κάνει συνεχώς βήματα προόδου και να φτάσει στοFinal FourτηςEuroLeague: " Είμαι χαρούμενος για την ομάδα που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας βοήθησε να χτίσουμε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στη δουλειά μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Θα δούμε τι θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να πετύχουμε", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Όλες οι ομάδες στηνEuroLeagueθέλουν να φτάσουν στο τέλος του δρόμου. Εμείς πέρσι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη δουελιά και φέτος στοχεύουμε να βρεθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Αν είμαστε ενωμένοι, οι παίκτες, η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι, έχουμε τις πιθανότητές μας να είμαστε στο Final Four".

Ενώ αναφορικά με το ρόστερ που θα έχει φέτος στη διάθεσή του, σημείωσε: " Το μπάσκετ είναι πάντα το ίδιο. Πρέπει να σκοράρεις έναν πόντο παραπάνω για να κερδίσεις. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όλοι μιλούν για plays και φιλοσοφία όμως το ζητούμενο είναι να βάλεις έναν πόντο παραπάνω. Θα έχουμε την ευκαιρία μας, θα τρέξουμε και θα δημιουργήσουμε μια σοβαρή ομάδα".

Μετά την μετακόμιση του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για τα πρώτα του συναισθήματα, τους στόχους και τον διάστημα που θα είναι έτοιμος. " Ξεκινάμε την δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να βρεθούμε στοFinal Four.Από την πλευρά μου προσπαθώ να συνηθίσω τη νέα μου ομάδα. Ακολουθώ το πρόγραμμα μου με στόχο να είμαι έτοιμος όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας τον Οκτώβριο. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό".

Ενθουσιασμένος ο Λοτζέσκι, για Final Four o Πασκουάλ
STOLISVAGGELIS

Βουγιούκας " Θα παλέψουμε για τους στόχους μας"

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: " Πέρσι έφτασα πολύ κοντά στην επιστροφή αλλά το φετινό καλοκαίρι επετεύχθη η συμφωνία με την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί. Αυτό δεν αλλάζει και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς σε αυτή τη φιλοσοφία. Μιλήσαμε με τον κύριο Πασκουάλ αλλά στη συνέχεια της προετοιμασίας θα δουλέψουμε σε αυτά που θέλει ο προπονητής".

Για την περασμένη σεζόν αλλά και την ερχόμενη είπε: " Η ομάδα ήταν επιτυχημένη πέρσι όπου κατέκτησε το νταμπλ. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί και του τρεις τίτλους και αυτό θα κάνει φέτος. Έχουμε καλούς παίκτες, η ομάδα έχει συνέχεια και απλά χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά".

Σε ερώτηση για την εθνική ομάδα, ο διεθνής σέντερ είπε: " Τα τελευταία χρόνια δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και φέτος έχει όλα τα φόντα να το πετύχει".

Ντένμον: " Σκληρή δουλειά για ν' ανταποκριθώ"

Μεταξύ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του "τριφυλλιού", ήταν ο Μάρκους Ντένμον ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. "Θ α μπω στο γήπεδο για να δώσω τα πάντα. Ξέρω που βρίσκομαι και όλες τις δυσκολίες", υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: " Είμαι έτοιμος για να δουλέψω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ