ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαπλασίασε την αξία του ο Λεκαβίτσιους!

Εξαπλασίασε την αξία του ο Λεκαβίτσιους!

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα πάρει από τον Παναθηναϊκό Superfoods έξι φορές παραπάνω χρήματα σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα!

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους χαρακτήρισε “ την πιο δύσκολη” της ζωής του την απόφαση να φύγει από τη Ζαλγκίρις για να πάει στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πάντως αρκετοί λόγοι που ίσως και να έκαναν την απόφασή του λίγο πιο εύκολη. Για την ακρίβεια... 850 χιλιάδες, όσα και τα χρήματα που αναμένεται να λάβει από τον Παναθηναϊκό για το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του λιθουανικού σάιτ basketnews.lt, ο Λεκαβίτσιους συμφώνησε για 1+1 χρόνια και θα πάρει 400 χιλιάδες δολάρια για την πρώτη σεζόν και 450 για τη δεύτερη, εξαπλασιάζοντας ουσιαστικά τις ετήσιες απολαβές του σε σχέση με πέρυσι! Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, στο Κάουνας έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν την προσφορά του Παναθηναϊκού, καθώς σκόπευαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για άλλα 2+1 χρόνια.

Ο 23χρονος γκαρντ αμοιβόταν πέρυσι με 65 χιλιάδες ευρώ από τη Ζαλγκίρις, η οποία επρόκειτο να του προσφέρει 100 χιλιάδες ετησίως για να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ