ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκνευρισμός στον Παναθηναϊκό μετά από 22 ημέρες αναμονής!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε τρεις ημέρες ανακοινώθηκε η ποινή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι έχουν περάσει 22 χωρίς να γνωρίζουν την απόφαση της έφεσης, κάτι που έχει φέρει εκνευρισμό στον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό Superfoods μπορεί να έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2/3), όπου η νίκη είναι επιτακτική, ωστόσο εξωαγωνιστικά υπάρχει εκνευρισμός. Ο λόγος είναι αυτός που έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την EuroLeague η απόφαση για την έφεση που έχουν καταθέσει οι «πράσινοι» , μετά την ποινή αποκλεισμού 12 μηνών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μία ποινή βέβαια που ανακοινώθηκε μέσα σε τρεις ημέρες αφού στις 2 Φεβρουαρίου απολογήθηκε η ομάδα του «τριφυλλιού» με υπόμνημα και στις 5 του ίδιου μήνα έγινε γνωστή η τιμωρία του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ. Μία μέρα αργότερα κατατέθηκε η έφεση και στον Παναθηναικό ακόμα περιμένουν να ενημερωθούν για την τύχη της.

Οι «πράσινοι» μπορεί να δηλώνουν σίγουροι για την εξαφάνιση της ποινής και δικαίωση του Γιαννακόπουλου αλλά παράλληλα εκτιμούν πώς είναι εσκεμμένη αυτή η καθυστέρηση, ώστε να παραμένει η σιωπηρή τιμωρία και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ