ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είπε το "ναι" ο Γκάμπριελ

Είπε το "ναι" ο Γκάμπριελ

Είναι οριστικό πια: ο Κένι Γκάμπριελ θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods για τα τρία επόμενα χρόνια, αφού είπε το "ναι" στην πρόταση που του κατέθεσαν οι "πράσινοι". Φορτσάρει για Τζέιμς Γκιστ το "τριφύλλι"!

Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος αποδέχθηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση των "πρασίνων" για να παραμείνει στο ρόστερ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε το "ναι" σε αυτά που του προσέφεραν οι "πράσινοι" για τριετή συνεργασία (1+1+1), με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος παίκτης από την ομάδα που ανανεώνει τη συνεργασία του, με την ανακοίνωση να εκδίδεται τις επόμενες ώρες.

Από την αρχή, είχε διαφανεί πως οι δύο πλευρές ήταν κοντά, με το "τριφύλλι" να ανεβάζει λίγο την τελική του πρόταση και τον παίκτη να απαντάει καταφατικά. Έτσι, θα επιστρέψει τον Αύγουστο στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods, όντας "παρών" στην προετοιμασία της ομάδας. Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκε τον Νοέμβριου του 2016, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το κενό του πολύπειρου φόργουορντ/σέντερ.

Φυσικά, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ συνεχίζει την προσπάθεια για να κρατήσει αναλλοίωτο τον κορμό της, με το όνομα του Τζέιμς Γκιστ να βρίσκεται στο προσκήνιο πλέον. Ένας παίκτης που επιβάλλεται να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ, δεδομένης της εμπειρίας και της προσφοράς του στον σύλλογο. Κάτι το οποίο αναγνωρίζουν απόλυτα οι "πράσινοι", οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να κλείσει σύντομα κι αυτό το κεφάλαιο, ένα από τα πιο σημαντικά της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ