ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε στην Αθήνα ο Λάνγκφορντ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΘ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ  / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΘ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά τις 12 έφτασε στην Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ, φορώντας πράσινη μπλούζα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Η πρώτη "πράσινη" άφιξη της ημέρας έγινε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Ο κιθ Λάνγκφορντ έφτασε εμφανώς ευδιάθετος το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα, φορώντας μάλιστα μία πράσινη μπλούζα του Παναθηναϊκού που ανέγραφε στο μπροστινό μέρος "ΠΑΟ ATHENS 1908".

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους τόνισε:

Για την απόφασή του να μην υπογράψει πέρυσι στον Παναθηναϊκό:

" Δεν θα έλεγα ότι ήταν λάθος, μάλλον μία κακή επιλογή το να πάω πέρσι στην Κίνα. Κάποιες φορές η ζωή σου δίνει μία δεύτερη ευκαιρία και χαίρομαι που την είχα".

Για το στόχο του Final Four:

" Όταν παίζεις σε έναν τέτοιο σύλλογο αυτός είναι ο στόχος κάθε χρόνο και αυτό αποδεικνύεται από τους τίτλους. Για μένα ως παίκτης και για κάθε παίκτη αυτού του επιπέδου, το Final-4 είναι ο στόχος, είναι κάτι που δεν έχω καταφέρει, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Έχω να μάθω πολλά από αυτή την ομάδα".

Για το αν είναι έτοιμος να αλλάξει ρόλο:

" Φυσικά είμαι έτοιμος. Σε οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να προσαρμοστείς. Μπορώ ακόμη να παίξω στο ένας εναντίον ενός, να σουτάρω, αλλά οι ομάδες προσαρμόζονται και περιμένω να δω πως θα με εντάξει στο σύστημα ο κόουτς Πασκουάλ".

Για το ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους ποιοτικούς συμπαίκτες:

" Σε πολλά σημεία της καριέρας μου έχω παίξει σε καλές ομάδες. Το 2012 ήμουν στην Μακάμπι του Ντέιβιντ Μπλατ, όπου ηττηθήκαμε από τον Παναθηναϊκό στα playoffs. Πάντα θέλω να είμαι σε μία ομάδα με συστήματα και ρόλους. Παλιότερα ήμουν στο κολέγιο του Κάνσας, μία εξαιρετική ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, οπότε μπορώ να καταλάβω τον ρόλο μου".

Για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

" Είμαι ενθουσιασμένος, ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Επίσης είμαι περίεργος, γιατί έχω ακούσει πολλές ιστορίες για παιχνίδια με κλειστές πόρτες (γέλια), οπότε τα περιμένω με ενδιαφέρον".

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν:

" Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις, αλλά αυτό που πρέπει να περιμένει είναι ότι θα είμαι ο εαυτός μου. Θα είμαι ο παίκτης που ήμουν πάντα, θα αποδείξω σε τι επίπεδο είμαι και ότι μπορώ να παίξω μαζί με σπουδαίους παίκτες. Υπήρξε πολλή κριτική, αλλά δεν είμαι ο παίκτης που θα βγει στο γήπεδο και θα σουτάρει εκατό φορές την μπάλα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ