ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δικαίωση για Όγκαστ στο BAT

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / ΟΥΛΑΝΟΒΑΣ(Α) ΟΓΚΑΣΤ(Κ) ΒΑΛΙΝΣΚΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / ΟΥΛΑΝΟΒΑΣ(Α) ΟΓΚΑΣΤ(Κ) ΒΑΛΙΝΣΚΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζακ Όγκαστ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη του με την Ουσάκ Σπορτίφ, η οποία οφείλει να του καταβάλλει μέρος του περσινού συμβολαίου του συν τους τόκους.

Μπορεί από το καλοκαίρι να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, πλην όμως ο Ζακ Όγκαστ είχε... εκκρεμότητες από την περσινή σεζόν με την Ουσάκ Σπορτίφ. Ο ομογενής σέντερ αποχώρησε νωρίτερα του αναμενομένου από την τουρκική ομάδα λόγω αθέτησης της οικονομικής συμφωνίας των δύο πλευρών, με τον παίκτη να καταφεύγει στη FIBA προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματά του.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, με τον παίκτη να δικαιώνεται πλήρως και να εισπράττει -όχι μόνο τα δεδουλευμένα, αλλά- το σύνολο του συμβολαίου που είχε υπογράψει, συν τους τόκους. Όπως ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA, η Ουσάκ Σπορτίφ είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει στον 25χρονο σέντερ το ποσό των 43.250 δολαρίων συν 5% ως τόκο, συν 4.520 ευρώ ως ποινή για την ασυνέπεια που έδειξε η τουρκική ομάδα.

Πέραν αυτών, η διοίκηση της Ουσάκ Σπορτίφ είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει ακόμη 9.961,40 ευρώ ως δικαστικά έξοδα.

Αναλυτικά η απόφαση του BAT της FIBA:

Δικαίωση για Όγκαστ στο BAT
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ