ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντίδης: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον Παναθηναϊκό"

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε ότι θα είναι και αυτός στο ΟΑΚΑ κατά την διάρκεια του 1ου τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", ζητώντας από τον κόσμο να κάνει το ίδιο για να τιμήσει τον ιστορικό παράγοντα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ετοιμάζεται για το 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη μνήμη του άλλοτε προέδρου της ομάδας, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28/9 με τη συμμετοχή των Χίμκι, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο πλαίσιο αυτό ήρθε και η δήλωση του Δημήτρη ΔΙαμαντίδη, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο για να τιμήσει τον ιστορικό παράγοντα των "πράσινων"

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Διαμαντίδη: " Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός σπουδαίου παράγοντα, αλλά κυρίως ενός εξαιρετικού ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του για τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος αλλά και εγώ προσωπικά του οφείλουμε πολλά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είμαστε όλοι στο γήπεδο για να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ