Διαμαντίδης: "Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα"

Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε το "αντίο" στον κόσμο του Παναθηναϊκού με επιστολή που δημοσιεύτηκε στην "Πράσινη", επισημαίνοντας πως "η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα".

Η καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη ολοκληρώθηκε φέτος, με τον Παναθηναϊκό να αποχαιρετά τον αρχηγό και παίκτη - σύμβολο της "χρυσής" δεκαετίας που πέρασε. Ο "Μήτσος" αποφάσισε να γράψει τον επίλογο στο παρκέ, ενώ αποχαιρέτησε τον κόσμο του "τριφυλλιού" μέσω επιστολής που δημοσιεύτηκε στην "Πράσινη".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Αγαπητοί μου φίλοι,

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε στα 12 χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ζήσαμε πολλά, οι χαρές ήταν μεγάλες και όπως έχω πει ξανά, αισθάνομαι ευλογημένος για όλα αυτά που περάσαμε.

Είχαμε όμως και δύσκολες στιγμές και είναι πολύ σημαντικό πως εσείς ήσασταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Και αυτό πρέπει να κάνετε πάντα. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα, όλοι μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η ομάδα μένει.

Για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσω και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ακολουθήσαμε τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη, και είδαμε τι πραγματικά σημαίνει να είσαι βουλευτής στην Ελλάδα του 2018.

Τα νέα σπουδαία μπέργκερ που πρέπει να δοκιμάσεις στην Αθήνα

Οι γιορτές ήρθαν και μας έφεραν δώρο νέα spots για μπέργκερ, πίτσα και brunch.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ