ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Για μας η δουλειά τελειώνει στα 37"

Διαμαντίδης: "Για μας η δουλειά τελειώνει στα 37"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι του λείπει το μπάσκετ, τονίζοντας πάντως ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να είναι ένας καλός μπαμπάς.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγαπάει το μπάσκετ και του λείπει. Ξέρει όμως ότι όλα τα πράγματα στην ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν. Φαίνεται ότι το έχει αποδεχθεί. Κι ας παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Pick N’ Roll του Cosmote TV ότι - απολύτως λογικά - του λείπει το άθλημα που τον βοήθησε να αναδειχθεί.

"Μου λείπει το μπάσκετ. Όταν κάνεις κάτι για 17 χρονια σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωή για εμάς τους αθλητές. Για εμάς η δουλειά μας τελειώνει στα 37 μας και έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη ζωή στη συνέχεια" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διαμαντίδης.

Ακολούθως ο παλαίμαχος γκαρντ τόνισε πάντως ότι η απόφασή του να αποσυρθεί ήταν πέρα για πέρα συνειδητή και την πήρε για χάρη των παιδιών του, που είναι η προτεραιότητά του: " Τα τελευταία χρόνια είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο ειναι το σωστό. Το μπασκετ το βλεπω πλέον ως φίλαθλος".

Τέλος, αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Η πίεση είναι λογικό να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τόσο η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και η οικογένεια των αδελφών Αγγελόπουλων κάνουν συνεχώς υπερβάσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final-Four, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πορείες. Οι δύο ομάδες είναι πλέον παραδοσιακές δυνάμεις. Παρά την κρίση εξακολουθούν και βρίσκονται εκεί. Είναι δυνατοί και θα πάνε καλύτερα στο μέλλον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ