ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Είμαστε ακόμα στην αρχή"

Διαμαντίδης: "Είμαστε ακόμα στην αρχή"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού ενώ ο Σάσα Πάβλοβιτς στάθηκε στην στήριξη του κόσμου του "τριφυλλιού" που βρέθηκε κοντά στην ομάδα πριν από τον αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού όμως ο Δημήτρης Διαμαντίδης στάθηκε στο ματς της... πρεμιέρας της Basket League κόντρα στον Άρη. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι οι δυο ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες.

"Όλοι αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι ένα παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες. Είναι ακόμη η αρχή της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και κοιτάμε μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι και να μαθαίνει ο ένας τον άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη" εξήγησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Πάβλοβιτς: "Ξέρω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας"

Από την πλευρά του, ο Σάσα Πάβλοβιτς πρόσθεσε: "Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε αλλά ήταν μια πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν. Παίξαμε καλά στην άμυνα. Οι οπαδοί δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα και μας έδωσαν ώθηση. Δεν χρειάζεται να τους στείλω κάποιο μήνυμα, ξέρω ότι θα είναι κοντά μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο όταν παίξαμε καλύτερα κι επιθετικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ