Αυγουλέας: "Δημιουργία εντυπώσεων και επιπλέον προβλημάτων από τον Μπαλτάκο"

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απάντησε στην επιστολή του Δημήτρη Μπαλτάκου, με αφορμή την εκπνοή της προθεσμίας για να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η επόμενη μέρα στον Σύλλογο είναι ένα ερωτηματικό. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος έστειλε επιστολή στην ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου την καλεί να αποφασίσουν για τη συμμετοχή των ομάδων βόλεϊ του "τριφυλλιού" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς αναφέρεται πως η προθεσμία λήγει την Τρίτη (23/5).

Την ίδια στιγμή η ομάδα εργασίας έχει παύσει τις εργασίες της εδώ και μέρες και μάλιστα η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέσω του μέλους της, Στέφανου Αυγουλέα, απάντησε άμεσα ότι: "Όπως γνωρίζεις, για λόγους που σε αφορούν προσωπικά, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει δημοσίως τοποθετηθεί ότι όσο έχεις την παραμικρή σχέση με τον Σύλλογο δεν θα εμπλακεί, άρα όσα αναφέρεις στην επιστολή σου είναι άλλη μια φορά μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά και επιπλέον προβλημάτων. Παρακαλούμε επιτέλους σεβάσου τον Σύλλογο που κακώς και τυχαία έχεις τη διαχείριση του".

Η επιστολή του Δημήτρη Μπαλτάκου ανέφερε τα εξής:

"Αξιότιμοι κύριοι, Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη 23η Μαΐου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δήλωσης συμμετοχής των ομάδων βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Δεδομένων αφενός, ότι η παρούσα διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το προσεχές Σάββατο με την επισήμανση πως το παρόν Δ.Σ. δεν θα κατέλθει σ’ αυτές, αφετέρου, ότι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος ανάληψης της διοίκησης του Α.Ο. είναι, δια υμών, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαβιβάζουμε την πληροφορία, ώστε να πράξετε όπως κρίνετε για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως, κι ενώ είχαν προηγηθεί ανάλογες δηλώσεις, ο Προέδρος του Α.Ο. κ. Δημήτρης Μπαλτάκος στις 28 Απριλίου παρείχε δημοσίως στη δική σας ομάδα εργασίας, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την "εν λευκώ" διαχείριση του αγωνιστικού σχεδιασμού για την περίοδο 2017-18.

Προς τούτο, μάλιστα, είχε προτείνει την καθημερινή παρουσία σας στα γραφεία του Α.Ο., πρόταση, την οποία κάνατε αποδεκτή (με σχετική ανακοίνωση που εκδώσατε την ίδια ημέρα, 28η Απριλίου). Με αυτά τα δεδομένα και στο πλαίσιο της παναθηναϊκής συνεργασίας μας, αναμένουμε την απόφασή σας περί του ζητήματος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24