ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι είπε άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας για την επίθεση

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μίλησε για την επίθεση οπαδών στο σπίτι του και όσα εκτυλίχθηκαν.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς στο σπίτι του. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, 100 άτομα με 50 δίκυκλα έφτασαν με πορεία στην οικία του στα βόρεια προάστια, δίχως όμως να γίνει κάποια σύλληψη ή προσαγωγή, δεδομένου ότι όταν έφτασε στην περιοχή ισχυρή αστυνομική δύναμη, οι οπαδοί είχαν ήδη αποχωρήσει.

Για όσα εκτυλίχθηκαν άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν την ώρα της επίθεσης στην κάμερα του OPEN, το οποίο παρουσίασε το σχετικό ρεπορτάζ στη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής "Ώρα Ελλάδος 5.30":

"Είχαμε μια πληροφόρηση ότι κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το σπίτι του κ. Γιαννακόπουλου. Επιστρέψαμε με τον κ. Γιαννακόπουλο στην οικεία του περίπου στις 20:00. Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν περίπου πενήντα δίκυκλα με διακριτικά του Παναθηναϊκού. Έφτασαν έξω από το σπίτι και άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν. Προχώρησαν μετά σε επίθεση με πέτρες, λοστούς, ξύλα, καδρόνια. Ακούστηκαν κάποιοι κρότοι από κροτίδες ή κάτι τέτοιο. Έβγαλαν μαχαίρια και προσπάθησαν να περάσουν μέσα από τα κάγκελα. Όταν μαζεύτηκε ακόμη περισσότερος κόσμος στα κάγκελα και προσπάθησαν να πηδήξουν προς τα μέσα, τους απωθήσαμε με επιτυχία. Οπισθοχώρησαν, συνέχισαν να βρίζουν και μετά από λίγο αποχώρησαν".


Ξαναδείτε το ρεπορτάζ του STAR για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ