Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Πρόσκληση για μονό στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο!"

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Πρόσκληση για μονό στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μια συμβολική κίνηση μέσω του Sport24.gr καλεί τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δείξουν σε όλους ότι η όποια αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Και δεν κάνει πλάκα ούτε ειρωνεύεται…

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τότε που είχαμε "χαρτογραφήσει" το νέο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μακριά από τις εντάσεις, μακριά από οποιονδήποτε πόλεμο ανακοινώσεων, μακριά από δηλώσεις. Οπαδός παραμένει, δεν έπαψε ποτέ να αισθάνεται έτσι. Πως θα μπορούσε άλλωστε όταν μεγάλωσε σε τέτοια οικογένεια;

Όμως η λογική έχει υπερκεράσει την όποια συναισθηματική φόρτιση ή παρόρμηση και με δεδομένη τη δική μας απόπειρα να ψηλαφίσουμε το "νέο πρόσωπο" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα! Να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο ώστε να μας πει, σε τελική ανάλυση, αν συμφωνεί με τη διαπίστωσή μας…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να μας εκπλήξει. Ευχάριστα είναι η αλήθεια… Θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι "η αντιπαλότητα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει εντός γηπέδου" απηύθυνε πρόσκληση (και όχι πρόκληση) στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο για ένα… μονό. "Αν είναι προσωπικό το ζήτημα ας το λύσουμε με ένα μονό μεταξύ μας, αφού και οι δύο αγαπάμε το μπάσκετ κι ας περάσουμε το σωστό μήνυμα, ότι δηλαδή αντιπαλότητα υπάρχει μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών".

Και να ξέρετε ότι δεν αστειεύεται, ούτε προκαλεί, ούτε ειρωνεύεται. Ίσα- ίσα που προτείνει με μια συμβολική κίνηση να μπει ένα τέλος.

Η πρώτη μας ερώτηση πάντως ήταν… ανιχνευτικού χαρακτήρα.

- Πως βλέπετε την ομάδα μετά τις προσθήκες που έγιναν; Είστε ικανοποιημένος;

"Βεβαίως και είμαι… Η ομάδα δείχνει πλέον ότι θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της. Πάμε στο κυρίως θέμα… Αναμενόμενο!"

- Όλοι κάνουν λόγο για την αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τι λέει γι' αυτό; Συμφωνεί;

"Ακούστε… Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να το βεβαιώσουν αλλά προσωπικά ουδέποτε αρνήθηκα την αυτοκριτική ούτε κι έκλεισα τα μάτια μου στην αλήθεια. Όταν ανέλαβα τα διοικητικά ηνία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το καλοκαίρι του 2012, είχα κάθε διάθεση να μείνει η αντιπαράθεσή μας με τον Ολυμπιακό, εντός των τεσσάρων γραμμών. Το είχα πει και στην πρώτη μου συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, κατά σύμπτωση στην ίδια συχνότητα που τώρα ανήκει στον Όμιλό σας (Sport24 Radio 103,3). Δυστυχώς μετά την αναίτια προσβλητική επίθεση σε βάρος μου από τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, στον τελικό του κυπέλλου του 2013, έκανα κι εγώ με τη σειρά μου κάποια λάθη. Κάποιες φορές παρασύρθηκα και τα έβαλα με τον ίδιο μου τον εαυτό…

Τον Σεπτέμβριο, στην κλήρωση του πρωταθλήματος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, ο κύριος Παναγιώτης Τριαντόπουλος,  έκανε την πρώτη κίνηση, όπως θυμάστε, ώστε να σταματήσει αυτός ο «πόλεμος» ανακοινώσεων, δηλώσεων… Αυτός ο «χαρτοπόλεμος» που δεν ήταν ωραίος. Αν και οι αντίπαλοί μας συνέχισαν τις ανακοινώσεις, τις δηλώσεις, τις καταγγελίες και δυναμίτιζαν το κλίμα, εμείς συνειδητά ουδέποτε απαντήσαμε. Το βλέπετε κι εσείς αυτό…".

- Να περιμένουμε δηλαδή την ίδια τακτική και συμπεριφορά από εσάς;

"Το σύνθημά μου είναι ότι η όποια αντιπαλότητα πρέπει να περιορίζεται στα σαράντα αγωνιστικά λεπτά. Ούτε στα δελτία Τύπου, ούτε στις κάμερες, ούτε στις ανακοινώσεις, ούτε με δηλώσεις ή καταγγελίες που μόνο κακό κάνουν.  Να σας πω κατι; Στον Παναθηναϊκό ουδέποτε αναζητήσαμε «φαντάσματα» ούτε και δημιουργήσαμε εχθρούς. Προσωπικά δεν έχω τίποτε με κανέναν. Να φανταστείτε δε θα έλεγα όχι στο να προσκαλέσω τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο σ’ έναν αγώνα one on one, ένα… μονό όπως συνηθίζουμε να λέμε".

-Για να λυθεί η παρεξήγηση; Κάνετε χιούμορ φυσικά…

"Κανένα χιούμορ ούτε και προσβάλω… Δε θέλω να παρερμηνευτεί αυτό που λέω. Μέσα από το μπάσκετ, που τόσο αγαπάμε ας περάσουμε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εκτός παρκέ. Αν έχει… προσωπικά μαζί μου ας το λύσουμε έτσι. Θα είναι μια συμβολική κίνηση καθώς θα περάσουμε το μήνυμα που πρέπει. Αν λοιπόν λύνεται το πρόβλημα με ένα μονό, αρκεί να σταματήσει αυτός ο «χαρτοπόλεμος» με τις ανακοινώσεις και το ανούσιο παιχνίδι των δηλώσεων, ας το κάνουμε. Θα προσφέρουμε πολύτιμη υπηρεσία στους Έλληνες φιλάθλους. Είναι πρόσκληση και όχι πρόκληση".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24