ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δηλώθηκε στη Stoiximan.gr Basket League ο Γκιστ

Δηλώθηκε στη Stoiximan.gr Basket League ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ δηλώθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods για τη Stoiximan.gr Basket League, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών (12/3, 17:00).

Μετά την EuroLeague, ο Τζέιμς Γκιστ είναι έτοιμος να επιστρέψει και στη Stoiximan.gr Basket League. Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ δηλώθηκε από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος, κι έτσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από εδώ και στο εξής, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Από τη στιγμή που ακολούθησε την αποστολή στο Κάουνας κι ανεβάζει διαρκώς "στροφές" στις προπονήσεις, ήταν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα δηλωνόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η αποχώρηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε δημιούργησε άλλωστε ένα κενό στους ξένους για τη Stoiximan.gr Basket League, με τον Τσάβι Πασκουάλ να προτιμά τον Τζέιμς Γκιστ από τον Ντιμίτρις Νίκολς.

Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα χρησιμοποιηθούν άλλωστε για να βρει ρυθμό ο παίκτης που απουσίασε τους τελευταίους τέσσερις μήνες από τη δράση λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πατρών (12/7, 17:00) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ