ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν βιάζεται για 4άρι ο Παναθηναϊκος

Δεν βιάζεται για 4άρι ο Παναθηναϊκος
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχει υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού του για τη νέα σεζόν και αναζητά ακόμα ένα πάουερ φόργουορντ χωρίς, όμως, να βιάζεται. Παραχωρείται δανεικός ο Μιχάλης Λούντζης.

Το μεγαλύτερο μέρος του παζλ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει συμπληρωθεί, καθώς αυτό που ουσιαστικά απομένει είναι να προστεθεί ακόμα ένας πάουερ φόργουορντ στο "πράσινο" ρόστερ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προχωρήσει αρκετά τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και για τον λόγο αυτό δεν βιάζονται να προβούν σε κάποια κίνηση, καθώς δεν πιέζονται από τον χρόνο και στόχος τους είναι να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επίσης, οι "πράσινοι" αποφάσισαν να παραχωρήσουν για ακόμη μία σεζόν δανεικό τον Μιχάλη Λούντζη. Ο 20χρονος γκαρντ πέρσι έπαιξε στα Τρίκαλα, με τα οποία σε 23 συμμετοχές στην Basket League είχε μέσο όρο 8,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 2,1 λάθη. Η απόφαση δανεισμού του Μιχάλη Λούντζη είναι ειλημμένη και πλέον μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής.

Τέλος στο "τριφύλλι" προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ, για συμπληρωματικό ρόλο. Η περίπτωση του Βαγγέλη Σακελλαρίου είναι αυτή που έχει προκριθεί. Ο 29χρονος γκαρντ την σεζόν 2017-18 μέτρησε 26 συμμετοχές στην Basket League με τον Πανιώνιο Βίκος Cola και είχε μέσο όρο 10,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ, 0,6 κλεψίματα και 2,7 λάθη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ