ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Basket League: Αλλαγή ημερομηνίας στο Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Basket League: Αλλαγή ημερομηνίας στο Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Μία ημέρα αργότερα απ' ό,τι είχε προγραμματιστεί θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Τη Δευτέρα (25/2) θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν η εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης "στροφής" της Basket League ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι δεν είχε διεξαχθεί τον περασμένο Νοέμβριο, διότι έξι παίκτες των πράσινων είχαν ταλαιπωρηθεί από ιογενή γαστρεντερίδα.

Ο ΕΣΑΚΕ είχε ορίσει την αναμέτρηση για τις 24/2 στις 15.00, αλλά η ΕΟΚ έστειλε αίτημα να αλλάξει η ημερομηνία, καθώς την ίδια ημέρα, θα παίξει η Εθνική Ανδρών στο Μπάμπεργκ με τη Γερμανία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αγώνας θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/2).

Η σχετική ενημέρωση ανέφερε:

"Η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League μεταξύ των ομάδων Κολοσσού H Hotels – Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, αντί για τις 24/2 που είχε αρχικά οριστεί, στο Βενετόκλειο με ώρα έναρξης τις 14:45".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ