Ατζέντης Φρεντέτ: "Δεν υπάρχει συμφωνία με τους Σαρκς"

Ο ατζέντης του Τζίμερ Φρεντέτ, Κρις Έμενς, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη του και τους Σαρκς της Σαγκάης, τονίζοντας ότι συνεχίζονται οι επαφές με πολλές ομάδες.

Σύμφωνα με τον Εμιλιάνο Κάρκια του Sportando, ο Τζίμερ Φρεντέντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Σαρκς της Σαγκάης, την ομάδα του Μάνου Μανουσέλη δηλαδή, για να γυρίσει στο κινεζικό πρωτάθλημα μετά από έναν χρόνο, γλιτώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον Παναθηναϊκό από ένα βαρύ συμβόλαιο.

Ωστόσο, ήρθε η διάψευση από τον ατζέντη του Αμερικανού σουτέρ, Κρις Έμενς. Ο εκπρόσωπος του Φρεντέτ μίλησε στο Sportando και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ενώ βρίσκεται σε επικοινωνία με πολλές ομάδες.

"Μιλάμε με πολλές ομάδες για λύση τη σεζόν 2020-2021. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία στην Κίνα, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα επιτραπούν οι εισαγόμενοι παίκτες" ανέφερε ο Έμενς.

Πάντως, το Sportando τονίζει ξανά ότι μόλις υπάρξει ξεκάθαρο τοπίο στην Κίνα, τότε ο Φρεντέτ θα ενταχθεί στην ομάδα του Μάνου Μανουσέλη.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.