ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχή με Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ EUROKINISSI (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ EUROKINISSI (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κένι Γκάμπριελ αναμένεται να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Superfoods, με τον 28χρονο φόργουορντ να έχει στα χέρια του πρόταση τριετούς (!) συνεργασίας με το "τριφύλλι".

Ήδη τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, το Sport24.gr είχε παρουσιάσει τις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfoods για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ άλλων αναφερόταν πως "στο τριφύλλι είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα και την προσφορά του Κένι Γκάμπριελ".

Κάτι που δεν άργησε να επιβεβαιωθεί με επίσημη πρόταση στον 28χρονο φόργουορντ. Ο παίκτης που κλήθηκε να "μπει στα παπούτσια" του Τζέιμς Γκιστ στη διάρκεια της σεζόν, δικαίωσε τις προσδοκίες αφού είχε σημαντικό ρόλο στους "πράσινους", προσφέροντας ως εναλλακτική λύση στη θέση "4". Γι αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ εισηγήθηκε την παραμονή του στο ρόστερ, με τον έμπειρο παίκτη να έχει δύο (!) διαφορετικές προτάσεις από την ελληνική ομάδα.

Η πρώτη αφορά σε κλειστό τριετές συμβόλαιο και η δεύτερη με οψιόν ανανέωσης για κάθε ένα από τα δύο επόμενα καλοκαίρια. Κάτι που σημαίνει πως είναι στο χέρι του πλέον η παραμονή στην Αθήνα, με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο για θετική έκβαση στις συζητήσεις των δύο πλευρών εντός των επόμενων ημερών.

ΧΩΡΙΣ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ) ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν βέβαια η μοναδική ομάδα που προσέγγισε τον Κένι Γκάμπριελ τις τελευταίες ώρες. Η αρχή έγινε από ομάδα της Κίνας, που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, δίχως όμως αυτή την στιγμή να βρίσκεται ως προτεραιότητα στο μυαλό του το CBA. Από την άλλη, εσχάτως έγινε λόγος για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον παίκτη, με τουρκικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του Ουφούκ Σαρίτσα.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Καρσίγιακα με μεγάλη επιτυχία, κι εκεί "πατούν" οι "μαύροι αετοί", οι οποίοι όμως έχουν σημαντικές (άλλες) αδυναμίες σε σχέση με το "τριφύλλι", τόσο οικονομικής όσο και αγωνιστικής φύσεως.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ