ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απών ο Γιαννακόπουλος από το ΟΑΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ICONPRESS/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ICONPRESS/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλειψε από τον α' ημιτελικό με την ΑΕΚ, σε μία κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού Superfoods μετά την "σκούπα" από τη Φενέρμπαχτσε έγινε εν τη απουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο "ισχυρός άνδρας" των "πρασίνων" απουσίασε από το ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη ο α' ημιτελικός των playoffs με την ΑΕΚ , σε μία κίνηση που ενδεχομένως μόνο τυχαία δεν ήταν. Η ενόχλησή του άλλωστε για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από το Final Four εκδηλώθηκε άμεσα -με την επιστροφή της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν.

Ενδεχομένως πάντως αυτή να ήταν μόνο η αρχή, αν κρίνουμε από την αποψινή απουσία του από τα επίσημα του ΟΑΚΑ. Κάτι που θα επιβεβαιωθεί (ή θα διαψευστεί) εκ των πραγμάτων στα επόμενα παιχνίδια των "πρασίνων" για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ