ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απών από το Summer League ο Όγκαστ

Απών από το Summer League ο Όγκαστ

Παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί η παρουσία του στο Summer League με τη φανέλα των Miami Heat, ο Ζακ Όγκαστ δεν δίνει το "παρών" στο Orlando. Μέχρι τις 20/7 μπορεί να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Η μεταγραφή του Ζακ Όγκαστ ήταν η δεύτερη για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος επισημοποίησε τη συμφωνία με τον ομογενή σέντερ το βράδυ της Παρασκευής (30/6). Όπως αναμενόταν μάλιστα, ο 24χρονος παίκτης δεν δίνει το "παρών" στο Summer League του Orlando, παρά το γεγονός πως είχε ανακοινωθεί πως θα βρίσκεται σε αυτό με τη φανέλα των Miami Heat για να διεκδικήσει μία θέση στο ΝΒΑ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η συμφωνία με το "τριφύλλι" ολοκληρώθηκε άλλωστε, αφού πρώτα οι δύο πλευρές έβαλαν από λίγο νερό στο κρασί τους. Οι "πράσινοι" δίνοντάς του το δικαίωμα να αναζητήσει ομάδα μέχρι τις 20 Ιουλίου, ο ίδιος αποχωρώντας από το Summer League -υπό τον φόβο κάποιου τραυματισμού. Έτσι, η σημερινή (1/7) απουσία του κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, την ώρα που οι -γνώριμοί μας- Οκάρο Ουάιτ (Άρης) και Τζέικ Όντουμ (ΠΑΟΚ) αγωνίζονται κανονικά με τη φανέλα του Miami.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ