ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρησε τραυματίας ο Κούζμιτς

Αποχώρησε τραυματίας ο Κούζμιτς

Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο τελείωσε πολύ γρήγορα για τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος μετά από 2'23'' παρουσίας στο παρκέ τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Τη Δευτέρα (26/10) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Με πρόβλημα τραυματισμού θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος ήταν ο άτυχος της ημέρας (25/10) στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Ο 25χρονος σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί για 2'23'' στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, πριν τραυματιστεί στον αστράγαλο σε προσπάθεια να πάρει ένα επιθετικό ριμπάουντ. Η προσγείωσή του δεν ήταν η ενδεδειγμένη, αφού πάτησε πάνω σε πόδι γηπεδούχου, με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του και να αποχωρήσει άμεσα από το παρκέ, υποβασταζόμενος.

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού έβαλε αμέσως πάγο, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε πως οι ενοχλήσεις ήταν τέτοιες που δεν του επέτρεπαν να αγωνιστεί εκ νέου. Έτσι, τέθηκε νοκ άουτ και το πρωί της Δευτέρας (26/10) θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις στην Αθήνα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει υποστεί διάστρεμμα, δίχως να είναι σαφή ο βαθμός του. Όπερ και σημαίνει πως τα νεότερα για την κατάστασή του θα γίνουν γνωστά αύριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ