ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Ντένμον

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Ντένμον αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στους Zhejiang Golden Bulls της Κίνας. Πολύ πιθανή πλέον η παραμονή του Ματ Λοτζέσκι στο ρόστερ των πρασίνων.

Ο Μάρκους Ντένμον δεν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, καθώς ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Κίνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τους Zhejiang Golden Bulls, με τον Παναθηναϊκό, όμως, να διατηρεί τα δικαιώματά του για την σεζόν 2019-20. Οι αποδοχές του Αμερικανού σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα τριπλάσιαστούν, καθώς θα εισπράξει 1.200.000 δολάρια.

Οι "πράσινοι" την αγωνιστική περίοδο θα πορευτούν με τους Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκο Παππά στη θέση "2" (με έξτρα λύση για τις προπονήσεις τον Σακελλαρίου), ενώ όλα δείχνουν ότι θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Ματ Λοτζέσκι προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας του μαζί του. Αν ο "Λότζο" παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τότε μαζί με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Θανάση Αντετοτοκούνμπο θα συνθέτουν την τριάδα των σμολ φόργουορντ του "τριφυλλιού", ενώ θα δίνει - όποτε χρειαστεί - λύσεις και αγωνιζόμενος ως σούτινγκ γκαρντ.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, οι πράσινοι να κάνουν και κάτι διαφορετικό, δηλαδή να μην δώσουν επιπλέον χρήματα για ξένο περιφερειακό και να ρίξουν όλο το βάρος στην απόκτηση ενός πιο ακριβού πάουερ φόργουορντ. Αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει πλέον ο Λοτζέσκι και να αποκτήσει ισορροπία το ρόστερ της ομάδας στις θέσεις 2-3.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ