ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποκλείστηκε από την αποστολή ο Γκιστ

Αποκλείστηκε από την αποστολή ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι ο μοναδικός παίκτης που "κόπηκε" από την αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με τη Ζιελόνα Γκόρα (6/11, 20:00). Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη θλάση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Με μοναδικό πρόβλημα τον Τζέιμς Γκιστ θα αποχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Πολωνία, όπου το βράδυ της Παρασκευής (6/11, 21:45) θα αντιμετωπίσει τη Ζιελόνα Γκόρα για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για να αφήσει πίσω του τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες (από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα). Η επιστροφή του στη δράση ούτως ή άλλως είναι προγραμματισμένη για τις επόμενες εφτά με δέκα ημέρες, με το ιατρικό τιμ των "πρασίνων" να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να τον έχει έτοιμο στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, την ερχόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Όγκνιεν Κούζμιτς προπονήθηκε ξανά δίχως προβλήματα και θα ενισχύσει το "τριφύλλι" στην αναμέτρηση με την πολωνική ομάδα. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11, 13:00).

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα, ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε πως " ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ και θα τη διεκδικήσουμε στην Πολωνία. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με ό,τι κάναμε στη Βαρκελώνη. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι καλή ομάδα, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις δύο πλευρές του παρκέ καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου".

Τέλος, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πρόσθεσε: " Σεβόμαστε πολύ τη Ζιελόνα Γκόρα. Είδαμε ότι πάλεψε μέχρι τέλους τους τρεις πρώτους αγώνες, επομένως θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ