ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από το… μηδέν η αναζήτηση

Από το… μηδέν η αναζήτηση
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό (16/11, 19:30) προέχει για τον Παναθηναϊκό κι εν συνεχεία θα επικεντρωθεί στην εύρεση λύσης για τις θέσεις των γκαρντ.

Τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα δώσει ακόμα μία λύση στους "πράσινους", μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ομάδα, κάτι άλλωστε που έγινε κι επισήμως γνωστό μετά το ματς με την Ζαλγκίρις.

Ο λόγος για έναν πόιντ γκαρντ που θα βγάλει ένα σημαντικό βάρος από τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Νικ Καλάθη ο οποίος στο τελευταίο ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις, έπαιξε με δική του ευθύνη, μετά τον τραυματισμό του στο χέρι. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θέλει έναν παίκτη που θα έχει εμπειρία, θα παίζει άμυνα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του δεν θα είναι τα ίδια τόσο με τον Τζέιμς Φελντέιν όσο και με τον Νίκο Παππά ο οποίος θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες σε αγωνιστικούς ρυθμούς και οι "πράσινοι"στηρίζουν πολλά πάνω του.

Μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις και την εξαιρετική εμφάνιση του "τριφυλλιού", ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεχώρισε κάποιες περιπτώσεις, ώστε οι "πράσινοι" να κινηθούν αναλόγως, ωστόσο δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα στις μέχρι τώρα επαφές. Τα δεδομένα πάνω στα οποία κινείται η ομάδα του "τριφυλλιού" είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να πάει σε μία βιαστική επιλογή μόνο για να πάρει παίκτη, ούτε θα ξεφύγει από το οικονομικό της πλάνο, σε μία χρονιά όπου ο Παναθηναϊκός ανέβασε κατακόρυφα τον προϋπολογισμό του.

Για την ώρα λοιπόν, οι "πράσινοι" σκέφτονται μόνο το ματς με τον Αρκαδικό, ώστε να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα κι έπειτα θα ξεκινήσουν την αναζήτηση για τον παίκτη που θα προσθέσει μία λύση στην περιφέρεια με σκοπό να φύγει όλη η πίεση που έχει πέσει στους ήδη υπάρχοντες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ