ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντετοκούνμπο μέσω Χαραλαμπόπουλου στον Παναθηναϊκό

Αντετοκούνμπο μέσω Χαραλαμπόπουλου στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός Superfoods προσανατολίζεται σε δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, έχοντας σε πρώτο πλάνο το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο για τη θέση του. Η αποκάλυψη του Sport24 Radio 103.3 και η στάση αναμονής.

Μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να δούμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με άλλη φανέλα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 20χρονος φόργουορντ, που βρίσκεται στο "τριφύλλι" από το 2012, αναμένεται να παραχωρηθεί από τον Παναθηναϊκό Superfoods με τη μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο (κατά πάσα πιθανότητα, ελληνικό) με σκοπό να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να κερδίσει εμπειρίες, προκειμένου να επιστρέψει πιο έτοιμος για πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο καλοκαίρι.

Η περίπτωσή του μάλιστα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του Θανάση Αντετοκούνμπο, το όνομα του οποίου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην "πράσινη" λίστα" με την υποσημείωση πως θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, μόνο εφόσον αποχωρήσει ο αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΠΑΟΚ

Όσο λοιπόν, δεν επισημοποιείται η μετακίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, κίνηση δεν πρόκειται να γίνει από τους "πράσινους". Από την Ελλάδα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, πλην όμως ο ΠΑΟΚ έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για να τον κάνει δικό του. Κι αυτό γιατί στον "δικέφαλο" ποντάρουν πολλά στην παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου στην άκρη του πάγκου και τη σχέσης που έχουν οι δύο άνδρες από τη συνεργασία τους στις μικρές εθνικές, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μετά από πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό, είναι λογικό πως κι ο ίδιος ο 20χρονος παίκτης αναζητά μία λύση με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, κι η περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Οι "πράσινοι" είναι (προφανώς) ενήμεροι για το ενδιαφέρον του "δικεφάλου", αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΘΑΝΑΣΗ

Την στιγμή λοιπόν που ολοκληρωθεί ο δανεισμός του (στον ΠΑΟΚ ή σε άλλη ομάδα), θα γίνει η κίνηση για να "τελειώσει" το θέμα του Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο πρώην παίκτης της Ανδόρα είναι επίσης ενήμερος για το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού", το οποίο έχει προχωρήσει την περίπτωσή του και θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο ΟΑΚΑ, εφόσον προκύψουν οι συνθήκες που αναφέρθηκαν.

Ο διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε την πρώτη του επαγγελματική παρουσία στην Ευρώπη, έχοντας 7.4 πόντους και 3.6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η ισπανική ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά αντιλαμβάνεται πως αυτό δεν είναι εφικτό, ειδικά από την στιγμή που έχει προκύψει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Όπως ενημέρωσε βέβαια ο Γιώργος Συρίγος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103.3, οι "πράσινοι" τα έχουν βρει σε όλα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, αφού απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να πάρει επίσημη μορφή ο "γάμος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ