ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ανταλλαγή Λόγκαν-Καλάθη"

"Ανταλλαγή Λόγκαν-Καλάθη"
INTIME SPORTS

Νέα ισπανικά σενάρια προκύπτουν για την υπόθεση "Ντέιβιντ Λόγκαν", μόνο που κι αυτή τη φορά μπορούν να χαρακτηριστούν ακραία. Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι "Βάσκοι" κάνουν λόγο για ανταλλαγή του 29χρονου γκαρντ με τον... Νικ Καλάθη.

Αυτό βέβαια φαντάζει δύσκολο διότι ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πολλά στον διεθνή γκαρντ, που του χρόνου θα αποτελέσει ένα από τα βασικά "γρανάζια" για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Εξάλλου ο Λόγκαν προορίζεται για αντικαταστάτης θεωρητικά του Ντρου Νίκολας, κάτι που σημαίνει ότι αν σε θεωρητικό επίπεδο το "τριφύλλι" έχανε τον Καλάθη, θα έπρεπε να κινηθεί για έναν ακόμη παίκτη.

Μόνο που δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει από την κοινοτική αγορά, καθώς έχουν ήδη συμπληρωθεί οι θέσεις.

Για την ιστορία το δημοσίευμα της "El Correo" αναφέρει: "Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και την προηγούμενη διετία έζησε στη σκιά των Διαμαντίδη και Γιασικεβίτσιους.

Κανένας δεν θα κλάψει για πιθανή αποχώρηση του Λόγκαν, αλλά η Κάχα Λαμποράλ αξιώνει αποζημίωση για να απαλλαγεί από τον παίκτη που δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Οι υποθέσεις των Καλάθη και Λόγκαν είναι σε πρώτη φάση ξεχωριστές, αν και μπορεί να προκύψει πιθανότητα ανταλλαγής.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Κάχα Λαμποράλ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ