ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει το 2017 ο Γκιστ

Επιστρέφει το 2017 ο Γκιστ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις επόμενες ημέρες θ' αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Τζέιμς Γκιστ για τον τραυματισμό του στον προσαγωγό, όταν εκτιμηθεί και το ακριβές διάστημα της απουσίας του αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι περισσότερο από έναν μήνα.

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ στον προσαγωγό φαίνεται πως είναι σοβαρός και οι "πράσινοι" περιμένουν μία σειρά από εξετάσεις που θα κάνει ο Αμερικανός φόργουορντ, ώστε να παρθεί η απόφαση αν θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της πράσινης ΚΑΕ μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γκιστ " το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ".

Για την ώρα λοιπόν, δεν είναι ξεκάθαρο το χρονικό διάστημα το οποίο θα απουσιάσει αλλά όλα δείχνουν πως θα περισσότερο από ένα μήνα και βλέπουμε. Είναι σαφές πάντως πως το "τριφύλλι" θα στερηθεί των υπηρεσιών του 30χρονου φόργουορντ για το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με το πιο αισιόδοξο σενάριο μπορεί να επιστρέψει στις αρχές του 2017.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι "πράσινοι" αναμένεται να κάνουν και την δεύτερη του αλλαγή για την Stoiximan.gr Basket League, ώστε την θέση του Τζέιμς Γκιστ να πάρει ο Ντιμίτρις Νίκολς. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το διάστημα απουσίας του 30χρονου φόργουορντ από τη δράση, θα παρθεί η απόφαση για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ