ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανησυχία για τον τραυματισμό του Θανάση Αντετοκούνμπο

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αγωνία στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο ματς με τον Χολαργό και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μόλις 195 δευτερόλεπτα πρόλαβε να παίξει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Χολαργός για τη 12η αγωνιστική της Basket League 2018/19, καθώς σε μια προσπάθειά του να κόψει αντίπαλο κοντά στο καλάθι τραυματίστηκε στο ισχίο.

Ο περιφερειακός των πρασίνων βγήκε με δυσκολία από το παρκέ, αρχικά έκανε ποδήλατο πίσω από τον πάγκο της ομάδας του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για να γίνει μια πρώτη διάγνωση από το ιατρικό team του Παναθηναϊκού.

Φαίνεται πως ο Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο ισχίο, πήγε μαζί με ανθρώπους της ομάδας σε κοντινό νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και μένει να δούμε αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή για κάτι επιπόλαιο, λίγο πριν την τέταρτη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague 2018/19.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός παίζει την Τετάρτη με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και την Παρασκευή με τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ