ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανεβάζει στροφές ο Παππάς

Ανεβάζει στροφές ο Παππάς
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με την Καρσίγιακα και ο Νίκος Παππάς δείχνει να επανέρχεται με γοργούς ρυθμούς.

Με ένα ευχάριστο γεγονός επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς ο Νίκος Παππάς συνεχίζει ν' ανεβάζει ρυθμούς. Όπως σας είχε προαναγγείλει το Sport24.gr, ο 25χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και πλέον μετράει αντίστροφα για να πατήσει το παρκέ σε επίσημη αναμέτρηση .

Μάλιστα, προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι το οποίο συνέβη και το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Πλέον είναι θέμα χρόνου να συμπεριληφθεί στην αποστολή και στα ματς που θ' ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, ωστόσο θα πάρει χρόνο όταν οι "πράσινοι" θα έχουν εύκολο έργο μπροστά τους. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" του δείχνει πως τον υπολογίζει και θέλει να τον έχει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για ψυχολογικούς λόγους.

Από κει και πέρα, το ματς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν μπορεί ν' ανήκει στο παρελθόν αλλά όπως γίνεται αντιληπτό δεν πέρασε έτσι, το τελικό αποτέλεσμα για τους "πράσινους". Φυσικά, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι θυμωμένοι με την εικόνα που παρουσίασαν κόντρα στους Ρώσους και είχε ως συνέπεια να μην πανηγυρίσουν σε ακόμα ένα παιχνίδι της Euroleague. Ο τεχνικός της ομάδας, έκανε έντονες παρατηρήσεις και ανέλυσε στο βίντεο τα λάθη που έγιναν, στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ.

Πλέον άπαντες, στρέφονται στον εκτός έδρας αγώνα με την Καρσίγιακα, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, χωρίς όμως να έχει εύκολη αποστολή. Αναφορικά με την αναζήτηση του πόιντ γκαρντ, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και ο λόγος είναι πως η ομάδα του "τριφυλλιού" δεν επιθυμεί να κάνει μία προσθήκη απλά για να γίνει και τις επόμενες ημέρες το τεχνικό επιτελείο θα πάρει τις αποφάσεις του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ