ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανεβαίνει και ελπίζει για ΝΒΑ ο Ζακ Όγκαστ!

Miami Heat's Zach Auguste, right, and Indiana Pacers' T.J. Leaf go after a rebound during the second half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Miami Heat's Zach Auguste, right, and Indiana Pacers' T.J. Leaf go after a rebound during the second half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

"Διπλός" ήταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζακ Όγκαστ, στη δεύτερη εμφάνισή του με τους Miami Heat στο Summer League του Orlando (VIDEO).

Εξαιρετικό ήταν το δεύτερο δείγμα του Ζακ Όγκαστ με τη φανέλα των Heat στο Summer League του Orlando. O σέντερ του Παναθηναϊκού ήταν ο βασικός σέντερ της ομάδας του Miami (ο rookie Bam Adebayo ξεκουράστηκε), έπαιξε 26 λεπτά, σκόραρε 11 πόντους με 4/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο, μάζεψε 12 ριμπάουντ, έκανε 4 κλεψίματα και κανένα λάθος σε μια πολύ καλή all-around εμφάνιση στην οποία άφησε το παιχνίδι να του δώσει ρυθμό.

Ο Όγκαστ που έχει το δικαίωμα να "σπάσει" τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου, είχε το μεγαλύτερο +/- της ομάδας του (+12) που ηττήθηκε από τους Pistons στη δεύτερη παράταση (με καλάθι-"ξαφνικό θάνατο" από τον γκαρντ Πιέρ Τζάκσον για το 73-71) και κυριάρχησε απέναντι στον Eric Moreland που έμεινε στους δυο πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Τι σημαίνει η καλή εμφάνιση του Όγκαστ; Πως οι Heat θα του δώσουν αρκετό χρόνο στο τελευταίο παιχνίδι του Summer League του Orlando (μέχρι στιγμής έχουν ρεκόρ 0-4 αλλά ο ομογενής σέντερ έχει παίξει σε δυο ματς), ώστε να αποφασίσουν το επόμενο βήμα. Λέγεται πάντως πως στο Miami είναι πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα του, χωρίς αυτό να σημαίνει και πολλά.

Βλέπετε οι Heat έχουν βασικό σέντερ (Hassan Whiteside), έχουν back-up (τον rookie Bam Adebayo) και αναζητούν έναν ακόμη ψηλό έχοντας αρκετό χώρο στο salary cap μετά την αποδέσμευση του Chris Bosh . Θα δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να πάρουν έναν ποιοτικό, έτοιμο, έμπειρο σέντερ; Θα δώσουν μια ευκαιρία στον Όγκαστ, "κλέβοντάς" τον από τον Παναθηναϊκό; Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.

Το σίγουρο είναι πως με άλλη μία τέτοια εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι στο Orlando, o Όγκαστ θα αρχίσει να ελπίζει για το όνειρο και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να προβληματίζονται, αν δεν προβληματίζονται ήδη.

Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ των Miami Heat ήταν με 29 πόντους σε 37 λεπτά ο Okaro White, ο πρώην άσος του Άρη, που συνεχίζει να παλεύει για την "επιβίωσή" του καθώς δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2017-18. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντως θα βρίσκεται στο roster της ομάδας για την κανονική περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ