ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Πέιν ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Πέιν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του Έιντριαν Πέιν, που αναμένεται να δυναμώσει σημαντικά την "πράσινη" φροντ λάιν.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι από σήμερα ο Έιντριαν Πέιν. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του δυναμικού Αμερικανού φόργουορντ με τη μεγάλη προϋπηρεσία στο ΝΒΑ, ο οποίος συμφώνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι", δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη ρακέτα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ:

" ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsανακοινώνει την απόκτηση τουΆντριαν Πέιν.

ΟΠέινγεννήθηκε στις 19/2/1991 στοΟχάιοτωνΗνωμένων Πολιτειών,έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Είναι απόφοιτος τουMichigan State,ενώ έχει φορέσει τη φανέλα τριών ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, τουNBA (Atlanta Hawks, Minnesota Timberwolves, Orlando Magic).

ΟΠέινφοίτησε στοJefferson High Schoolέχοντας κατά μέσο όρο 15,6 πόντους, 11,3 ριμπάουντ και 4 κοψίματα. Στα κολεγιακά του χρόνια βρέθηκε στοMichigan State,όπου στην τελευταία του σεζόν είχε 16,4 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 0,9 μπλοκ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Το 2014 επελέγη στο νούμερο 14 του ντραφτ από τουςAtlanta Hawks,με τους οποίους αγωνίστηκε αρχικά στοSummer Leagueέχοντας 12,5 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Με τα «γεράκια» έπαιξε σε τρία ματς, ενώ στις 10 Φεβρουαρίου πήγε ως «ανταλλαγή» στουςMinnesota Timberwolves.Μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 29 ματς, σκοράροντας 7,2 πόντους και μαζεύοντας 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εκεί έμεινε ως το καλοκαίρι του 2017 με ένα μικρό «διάλειμμα» στη θυγατρική τωνAtlanta Hawks,τουςErie BayHawksστοNBDL.Επόμενος «σταθμός» της καριέρας του ήταν οιOrlando Magicκαι η «θυγατρική» τους,Lakeland Magic".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ