ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Νίκολς ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Νίκολς ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του Ντεμέτρις Νίκολς για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Ντεμέτρις Νίκολς. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ για ένα χρόνο επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που τον ήθελαν νωρίτερα να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods ο Ντεμέτρις Νίκολς τόνισε: "Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που ανήκω πια στην πράσινη οικογένεια. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και υπέροχο κοινό.

Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσω να δουλεύω με τους νέους μου συμπαίκτες και τους προπονητές. Γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, την ιστορία και τους ανθρώπους του. Επίσης, ξέρω πολύ καλά το πόσο ένθερμο κοινό έχει. Πραγματικά περιμένω πως και πώς να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ που θα με υποστηρίζει".

Τέλος, μιλώντας στο paobc.gr αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη και το τουρνουά που θα γίνει προς τιμήν του στην Αθήνα στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, το «Diamonds Are Forever»: "Είναι εκπληκτικό που θα συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το τουρνουά, που γίνεται προς τιμήν ενός τεράστιου αθλητή. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να αγωνιστώ ως συμπαίκτης του, αλλά θα είναι σημαντικό που θα βρίσκομαι εκεί στο αντίο του".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την απόκτηση του Ντεμέτρις Νίκολς για ένα χρόνο.

O Νίκολς γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1984 στη Βοστόνη, έχει ύψος 2.03μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το St. Andrew's High School έχοντας 18.6 πόντους και 8.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Στη συνέχεια φοίτησε στο ιστορικό κολέγιο Syracuse από το 2003 ως το 2007, ενώ στην τελευταία του σεζόν μέτρησε 18.9 πόντους και 5.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε στους Cleveland Cavaliers, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους «μετακόμισε» στους Iowa Energy, για το πρωτάθλημα του NBDL. Εκεί παρέμεινε για ένα μήνα καθώς επέστρεψε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Chicago Bulls στους οποίους αγωνίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του 2008. Στην συνέχεια επέστρεψε στους Iowa Energy, ενώ τον Μάρτιο του 2009 μετακινήθηκε στους New York Knicks. Το καλοκαίρι του 2009 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι καθώς πήρε μεταγραφή για τη γαλλική BCM Gravelines-Dunkerque. Στη Γαλλία παρέμεινε ως το 2012 παίζοντας ακόμη στη JA Vichy Basket και στη Cholet Basket

Τον Αύγουστο του 2012 πήρε μεταγραφή για τους Metros de Santiago της Δομινικανής Δημοκρατίας πριν γυρίσει στο NBDL για τους Sioux Falls Skyforce. Τον Σεπτέμβρη του 2013 υπέγραψε στη ρωσική Krasnye Krylia. Τον Αύγουστο του 2014 «μετακόμισε» στην CSKA Moscow στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το 2016 πανηγύρισε με την ομάδα του Στρατού την κατάκτηση της Ευρωλίγκας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπέγραψε ο Νίκολς στον Παναθηναϊκό
Προχωράει για Νίκολς ο Παναθηναϊκός
Στην ΝΟVA το αφιέρωμα του Stoiximan.gr για τον Διαμαντίδη
Χριάπα: "Αδύνατο να αντικατασταθεί ο Διαμαντίδης"
Ο Σίνγκλετον ετοιμάζεται για την άφιξη του στην Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία στο Καρπενήσι και επιστρέφει Αθήνα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ