ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Λοτζέσκι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ανακοίνωσε Λοτζέσκι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Με μία φωτογραφία του Ματ Λοτζέσκι και ένα ξεχωριστό μήνυμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποκτηση του Αμερικανού με το βελγικό διαβατήριο!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Ματ Λοτζέσκι! Την είδηση γνωστοποίησε ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων", Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος "ανέβασε" λοιπόν μία φωτογραφία του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, όπου φαίνεται να δειχνει κάτι, γράφοντας δίπλα: "Να..εκει απεναντι παω ..σε αυτους με τα πρασινα που παντα κερδιζουν ". Welcome to pao!"

Δείτε το σχετικό post:

Ανακοίνωσε Λοτζέσκι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο άλλοτε "ερυθρόλευκος" βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό , με την περίπτωσή του να είναι αυτή που τελικά "προκρίθηκε" στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, όταν και οι συζητήσεις εντάθηκαν . Και, όπως αποδείχθηκε, ολοκληρώθηκαν και με επιτυχία, με τον Αμερικανό με το Βέλγικο διαβατήριο να συμφωνεί με τον Παναθηναϊκό και να αποτελεί τον 7ο ξένο του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχουν ακόμα οι Λεκαβίτσιους, Ντένμον, Ρίβερς, Γκάμπριελ, Γκιστ και Σίνγκλετον.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα ήρθε και η ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό, όπου και γνωστοποιήθηκε πως ο Λοτζέσκι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο:

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsανακοινώνει την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκιγια έναν χρόνο. Ο Λοτζέσκιγεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1985 στην πόλη Ουισκόνσιντων ΗΠΑ,ωστόσο είναι κάτοχος βελγικής υπηκοότητας. Έχει ύψος 1.98 μ.και αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3".

Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα αγωνιζόμενος σε κολλεγιακές ομάδες τόσο του Ουαϊόμινγκ,όσο και της Χαβάης.Τη διετία 2005-2007 αγωνίστηκε στους Ρέινμποου Γουόριορςστη Χαβάη .

Ξεκίνησε την ευρωπαϊκή επαγγελματική του καριέρα το 2007 από τη βελγική Οκάπι Άαλσταρ,όπου παρέμεινε μέχρι και το 2009 και ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος τη σεζόν 2008-09. Το καλοκαίρι του 2009 πήρε μεταγραφή για την Οστάνδη, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Βελγίου το 2012 και το 2013, όπως επίσης και το Κύπελλο Βελγίου το 2010 και το 2013. Παράλληλα, τη σεζόν 2012-13 αναδείχθηκε ως ο MVP του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Βελγίου.

Τον Ιούλιο του 2013 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο καθώς και δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, το 2015 και το 2016.

Τον Μάιο του 2013 απέκτησε την βελγική υπηκοότητα γεγονός που του επέτρεψε τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα μπάσκετ του Βελγίου στης οποίας την αποστολή συμπεριλήφθηκε για το Ευρωμπάσκετ του 2013".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ