ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολοι για ΑΕΚ οι Τζέιμς και Φώτσης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Μάικ Τζέιμς, κι ο Αντώνης Φώτσης είναι αμφίβολος για το Game 4 των playoffs με την ΑΕΚ. Ο πρώτος λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική, κι ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Δύο ερωτηματικά έχει ο Τσάβι Πασκουάλ εν όψει του Game 4 των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στην ΑΕΚ, αφού το όνομα του Αντώνη Φώτση ήρθε να προστεθεί δίπλα σε αυτό του Μάικ Τζέιμς.

Ως γνωστόν, ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Την Κυριακή (21/5) ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος, αλλά ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Από την πλευρά του, ο υπαρχηγός του "τριφυλλιού" έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στη μέση, έκανε θεραπεία, έτσι κι η δική του συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη.

Οι "πράσινοι" ψάχνουν το "διπλό" σε βάρος της Ένωσης τη Δευτέρα (22/5, 19:00) προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ώρα αρχύτερα τη συμμετοχή τους στους τελικούς, με σκοπό να ξεκινήσουν άμεσα τη δουλειά για τους αγώνες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στη Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ