ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς τον Γουίλιαμς-Γκος στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με... σύνθεση ανάγκης αναχωρεί την Τετάρτη (12/9) για την Ισπανία ο Ολυμπιακός. Εκτός αποστολής και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει την Πέμπτη και την Παρασκευή επί ισπανικού εδάφους. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει μια... σύνθεση ανάγκης να διαχειριστεί, καθώς την αποστολή της ομάδας του Πειραιά δεν θα ακολουθήσουν οι διεθνείς Μάντζαρης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Στρέλνιεκς, Τίμα, Μιλουτίνοβ, ενώ στο αεροπλάνο δεν θα μπει ούτε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από στομαχικές διαταραχές και θα μείνει στην Αθήνα για να αναρρώσει πλήρως.

Στα παιχνίδια με την Ουνικάχα Μάλαγα (13/9 στις 21:00) και την Ρεάλ Μαδρίτης (14/9 στις 21:00) που θα μεταδοθούν και διαδικτυακά από το Canal Sur , δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχείς ούτε ο ανέτοιμος Δημήτρης Αγραβάνης, ούτε οι νεαροί Αρσενόπουλος (παραχωρήθηκε δανεικός στο Ψυχικό που συμμετέχει στην Α2) - Τσουμάνης που επίσης θα μείνει στην Ελλάδα. Λίγοι οι διαθέσιμοι παίκτες για τον Ντέιβιντ Μπλατ, που θα έχει δύσκολο έργο στα δύο πρώτα πολύ δύσκολα φιλικά της φετινής προετοιμασίας. Τολιόπουλος, Σπανούλης, Τουπάν, Βεζένκοφ, Ποκουσέφσκι, Μπόγρης, ΛεΝτέι και οι συμπληρωματικοί Μάνι Χάρις, Στυλιανού, Λαμπρόπουλος, Στεφανίδης, Μιλόσεβιτς θα μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής στις δύο αναμετρήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ