ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σφαιρόπουλο και Παπανικολάου

Χωρίς Σφαιρόπουλο και Παπανικολάου

Χωρίς τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Κώστα Παπανικολάου άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό (18/3, 17:00) στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η "βαριά" ήττα από την Μπαρτσελόνα ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Παρασκευή (16/3) άρχισε να προετοιμάζει την αντεπίθεσή του.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό (18/3, 17:00) για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και απολύτως δικαιολογημένη απουσία από το ΣΕΦ πήραν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Κώστας Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να πει το τελευταίο "αντίο" στον πατέρα του, Σάββα , ενώ στο πλευρό του μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Παρασκευή (16/3) ολοκληρώθηκε υπό την επίβλεψη του Μίλαν Τόμιτς και των υπόλοιπων συνεργατών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ όπως συνηθίζεται την επομένη των αγώνων οι ρυθμοί δεν ανέβηκαν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ